We willen iedereen bedanken die er, samen met ons, een fantastisch feest van gemaakt heeft. En in het speciaal onze vrijwilligers en medewerkers, want zonder hen, geen Bier & Bokes. Bedankt!

Bekijk de foto’s van 2018 op onze facebookpagina

 

De unieke combinatie van een bierdag vol speciallekes en de sfeer van live-muziek. Laat deze ingrediënten even gisten en je hebt Bier en Bokes. Een beproefd concept in het Barrierspark.

Op de website stellen we je niet alleen het concept voor, maar ook alle bieren die we serveren op Bier en Bokes. Je vindt ze hier.

De toegang op Bier en Bokes is helemaal gratis. Je betaalt enkel voor het bier en de bokes. Hier vind je nog meer praktische informatie.

Meer dan 40 bieren !

Kijk zeker eens op onze how to pagina.

 

 

Een evenement voor jong en oud, een evenement voor de hele familie

voordehelefamilie

Bier en Bokes is een fijn evenement voor de hele familie. Kom er zeker met de fiets naartoe. Terwijl mama, papa, oma of opa samen met vrienden en familie genieten van het bier, de bokes en de muziek kunnen de kinderen naar hartenlust ravotten in de speeltuin. Ook weer aanwezig  op de vijver zijn de bootjes op afstandsbediening. Plezier gegarandeerd.

Fietsclub?

Zaterdag gaan fietsen met de club of vrienden? Kom er zeker eentje drinken. Het park ligt immers vlakbij het kanaal, een belangrijke fietsroute !
En,

Bier en Bokes opent reeds om 11u00 !!!

 

 

 

sponsored by:

joker