Algemeen

Alles wat je wil weten over Bier & Bokes

Bier & Bokes vindt ieder jaar plaats op de eerste zaterdag van september.

Onze deuren openen van 13 uur ‘s middags en sluiten stipt om 1 uur ‘s nachts.

Bier & Bokes gaat door in het groene Barrierspark in Lommel. Alles vindt plaats in openlucht, maar ook bij slecht weer wordt er een grote tent voorzien waardoor iedereen droog blijft.

Adres: Vaartstraat 68, 3920 Lommel
Route: zie Google Maps

Bier & Bokes is toegankelijk voor jong en oud. Dat betekent dat er geen minimumleeftijd van toepassing is – iedereen is welkom!

Wel is het vanzelfsprekend dat de bieren niet worden geserveerd aan jongeren jonger dan 16 jaar. We vragen daarom ook om de kids niet te sturen om biertjes te halen voor de ouders. Deze zullen niet worden meegegeven.

Alle info van onze bieren kan je terugvinden op de website: bekijk ze hier.

Gezien we elk jaar enkele speciale bieren hebben, kunnen we de week voor het evenement pas de volledige lijst ter beschikking stellen. Mogelijks worden er last-minute nog enkele wijzigingen gedaan aan de bierlijst. Bekijk dus altijd zeker de lijst op Bier & Bokes zelf om foute bestellingen te vermijden.

Op de dag zelf zal ook het bierboekje online beschikbaar zijn. Houd hiervoor de website in het oog.

Ja! Bier & Bokes start al op de middag, waardoor je gerust de kids overdag kan meenemen. In het Barrierspark is zelfs een speeltuin, waar je de kinderen overdag ongestoord kan laten ravotten bij mooi weer.

Natuurlijk! Wel vragen we om je trouwe viervoeter aan de leiband te houden en erop toe te zien dat ze hun behoeftes niet op het terrein zelf doen.

Ja, maar houd er wel rekening mee dat Bier & Bokes plaatsvindt op een grasveld. 

Ja! De inkom op Bier & Bokes is gratis. Je betaalt enkel voor de biertjes en bokes. Hiervoor dien je bonnekes aan te kopen aan de bonnenkassa.

Aan de bonnenkassa kan je betalen met cash geld en bancontact.

Werken met glas heeft volgens ons twee mooie voordelen: het is niet alleen goed voor het milieu, maar bier smaakt ook veel beter in een glas.

Waar haal ik mijn glas?

Je glas haal je aan de bonnenkassa. Om te voorkomen dat er overal glasscherven komen te liggen, vragen we een waarborg voor het gebruik van de glazen.

Proper glas nodig?

Indien je een proper glas nodig hebt, kan je jouw glas altijd komen omruilen in de spoelzone.

Glas niet meer nodig?

Wanneer je alle gewenste bieren hebt geproefd, kan je je glas terug komen inruilen aan de bonnenkassa.

Foto’s worden geplaatst op onze Facebookpagina: ontdek ze hier.

Op Bier & Bokes wordt er plaats voor de fietsen voorzien. We raden iedereen zoveel mogelijk aan om met de fiets te komen, zodat jullie ongestoord kunnen proeven van alle bieren.

Ben je toch met de auto? Gezien de parkeerplaatsen beperkt zijn, zal je naar een plaatsje in de buurt op zoek moeten gaan. Zorg er steeds voor dat je auto geparkeerd staat zonder dat het verkeer gehinderd wordt.

De dichtstbijzijnde bushalte is de halte Grote-Barrier. Check de site van de Lijn om de realtime dienstregelingen te raadplegen.

Togen

Je zal zien dat de toog is opgedeeld in verschillende zones. Zo zorgen we ervoor dat je niet lang hoeft te wachten op jouw bonnekes, biertjes en bokes.

Haal hier je bonnetjes. Voor 2 euro krijg je één bonnetje. Ook het krijgen van glazen gebeurt hier.

☛ Glas = 2 euro huur en 4 euro waarborg

☛ Betalen kan je met cash en bancontact.

Bestellen van je bieren doe je aan één van de kassa’s aan de biertoog. Nadat je je bestelling hebt doorgegeven, wacht je even in de wachtzone tot je nummer wordt afgeroepen.

☛ Voor een vlotte bestelling aan de Bier Toog, maak je keuze op voorhand.

☛ Boven de biertoog is er een overzicht van het aantal stuks dat er nog beschikbaar zijn van elk bier. Bekijk deze snel even voordat je besteld, en voorkom keuzestress!

☛ Wachten doe je meestal niet lang. Loop dus niet te ver weg van de Bier Toog en luister goed wanneer we nummers afroepen.

Bestel hier de lekkere Bokes én koffie. 

☛ Tussen 18 en 20 uur zijn de wachtrijen aan de Bokestoog het langst. Geen zin om te wachten? Kom een boke bestellen buiten deze uren.

Nood aan een proper glas? Kom je glas omruilen aan de spoelzone.

Bier-en-bokes-favicon

Staat je tafel vol en heeft de ophaaldienst het iets te druk? Drop snel even je lege flesjes aan de leeggoedzone, uiterst rechts van onze toog.