Streepje muziek

Sfeervolle muziek maakt het recept compleet. Gezelligheid alom.

Bier-en-bokes-bandjes-menu

Enkele artiesten die live-muziek komen brengen, mogen zeker niet ontbreken. Verschillende bandjes staan garant voor een gezellige namiddag en avond.

Programma 2022

13u30 – 16u00

Two4You

Twee rasechte muzikanten voor jou (en jullie). Hoe één naam alles kan omvatten. Natalie en Marc brengen covers, akoestisch in hun meest pure vorm. Ze gaan geen genre, jaartal of uitdaging uit de weg en nemen jullie mee op een mooie rit door klassiekers van vroeger en nu.

16u30 – 17u30

Lynn van Hoof

(Nog) niet gekend in Lommel, maar daar komt ongetwijfeld snel verandering in. Lynn zingt en swingt. Steevast brengt ze haar mooi stem eigen accenten in de covers die ze uit haar (muzikale) hoed tovert.

18u30 – 19u45

Dopey Dolts

Rock met een grote R. Deze jongens van om en rond de kerktoren tappen uit eigen werk, maar weten op tijd en stond een (steen)goede klassieker uit de boxen te laten knallen. Voor de liefhebbers van het betere gitaarwerk, zonder afbreuk te willen doen aan de zangpartijen.

20u15 – 21u45

CCRevival

Goede wijn behoeft geen krans, en een goed bier al helemaal niet. De mannen van CCRevival zijn ondertussen uitgegroeid tot lokale helden die Lommel tot ver buiten de stadsgrenzen vertegenwoordigen. Stevige gitaarsolo’s, strakke baslijnen en pittige drumsalvo’s, gemixt met net dat beetje meer, en je begrijpt waarom CCRevival niet kan ontbreken op ons podium. There’s a calm before the storm, en stormen zullen ze.

22u30 – 00u30

NerVeus

Zelf omschrijven ze zich als Ambiance Coverband. We geloven ze graag en de geschiedenis geeft hen gelijk. Meer dan 15 jaar hebben deze rasechte muzikanten op de teller staan. Voldoende om te weten wat nodig is om de vlam in de pijp te krijgen. Aftrappen doen ze in de jaren ’50 en stoppen pas als de laatste bezoeker de dansvloer heeft aangedaan.

Lekkere bokes

Stil de honger met een lekkere boterham. Kies uit kaas, paté, of eiersalade. Of wat dacht je van versgebakken boerenspek?

 


Zelf kandidaat om volgend jaar te zorgen voor een gezellige noot tijdens Bier & Bokes? Stuur snel een mailtje naar info@bierenbokes.be.