Streepje muziek

Sfeervolle muziek maakt het recept compleet. Gezelligheid alom.

Bier-en-bokes-bandjes-menu

Enkele artiesten die live-muziek komen brengen, mogen zeker niet ontbreken. Verschillende bandjes staan garant voor een gezellige namiddag en avond.

Programma 2019

Bier-en-bokes-Sfeerbeeld-2018-04

15u30 – 16u30

RnK

RnK is het Alter Ego van Karen Vermeir. Deze jonge singer-songwriter, met haar breekbare stem, weet als geen ander om u mee te krijgen in haar wereld. Een verwittigd bezoekers is er twee waard.

17u00 – 18u00

Shoosh

Deze frisse knapen en jongedames brengen eigenzinnige covers én eigen nummers. Samen bespelen ze meer instrumenten dan drie harmonieorkesten samen. Hun liefde voor klassieke muziek rijmen ze met hedendaagse invloeden. Kortom, ideaal om van te genieten, samen met een pot gerstenat.

18u30 – 21u00

Lucky Number 2

Na haar succesvolle doortocht van vorig jaar, hebben we Natalie opnieuw uitgenodigd. Samen met een nieuwe gitarist, duikt ze muzikale geschiedenis in. Ze zijn geladen en gepakt met een karrenvracht aan covers vanaf de jaren ‘60 tot nu.

21u30 – 23u00

The Hive

The Hive brengt stevige covers, met een eigen portie pepers erbij. Blijven stilstaan is eigenlijk onmogelijk. Vanaf het eerste gitaarakkoord, zit de swung er meteen in. Tot de laatste noot laat The Hive uw heupen swingen.

23u30 – 1u00

Sgt. Pepper

Wereldberoemd in Lommel en omstreken. Berucht tot ver buiten de stadsgrenzen. Rauwe en doorleefde vocals, doorspekt met heimwee naar de rock & roll van de jaren ’60 en ’70. Samen met een bende ervaren muzikanten, spatten de spetters van hun optredens af.

Lekkere bokes

Stil de honger met een lekkere boterham. Kies uit kaas, paté, of eiersalade. Of wat dacht je van versgebakken boerenspek?

 


Zelf kandidaat om volgend jaar te zorgen voor een gezellige noot tijdens Bier & Bokes? Stuur snel een mailtje naar info@bierenbokes.be.